schoonheidssalon najana

Massages

img

Een massage, dé ultieme verwennerij

Een massage is dé ultieme vorm van verwennerij. Je spieren zullen er wel bij varen en alle stress zal van je lichaam afglijden. Een pluspunt aan mijn schoonheidssalon is dat je hier voor diverse soorten massages kan aankloppen.

Hieronder geef ik je per massage alvast een woordje uitleg. Laat van je horen als je meer inlichtingen over mijn werkwijze wil krijgen of boek online je afspraak. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Om vastzittende spieren los te maken, is een hotstonemassage ideaal. Allereerst breng ik een verwarmde olie op je huid aan. Ik plaats vervolgens warme stenen van ongeveer 50 graden op je benen, armen, rug en buik.

De warmte zal tot diep in je lichaam doordringen, waardoor je je instant ontspannen voelt. Na afloop zal je het positieve effect snel gewaarworden. Zo zal je minder spierpijn ervaren, een betere doorbloeding hebben en je energieker voelen.

Tijdens je zwangerschap gebeurt er in een relatief korte periode veel in je lichaam. De intense verbondenheid met het prille groeiende leven wordt gedurende een zwangerschapsmassage extra benadrukt. Niet alleen verwen ik jou als aanstaande moeder, het is ook een goede manier om latere zwangerschapsstriemen te vermijden. Dat komt onder andere omdat ik van amandelolie gebruikmaak. 

Daarnaast ontstaat er een intimiteit tussen jou en je baby omdat jullie beiden geestelijk intens verbonden worden. Een mooi moment om ten volle van je zwangerschap te genieten! Je partner is trouwens van harte welkom tijdens de massage. Als die dat wenst, kan ik hem of haar aanleren hoe de massage uit te voeren, wat de band van jullie gezin versterkt.

Een Japanse hoofd-, nek- en schoudermassage is een combinatie van verschillende technieken waarbij je hoofd en nek helemaal verwend worden. Er ontstaat een harmonie in je lichaam, zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal vlak.

Met mijn duimen en vingers masseer ik je nek, schouders, gelaat en hoofd om je optimaal te laten ontspannen. De massage is een aanrader voor mensen die last hebben van hoofdpijn, slecht slapen, stress hebben en voor mensen met stramme schouders.